HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog inThe Airsoft Sniper

Share | 
 

 MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jarhead999 76 65
General Grade 2
avatar

Posts : 4940
Join date : 2009-04-29
Age : 85
Location : Rio Rancho/NW Albuquerque, New Mexico, Socialist States of Obama

PostSubject: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Wed Mar 10, 2010 12:27 am

Hey guys, let's see how many of you can get this test right. I'll remove the questions having to do with Cadet Rank structure for you. I will post correct answers on Friday, March 12.

1. What is the official Marine Corps Birthday?
A) February 28,1995
B) December 7, 1945
C) November 10, 1775
D) June 6, 1944

2. At what distance do you salute an officer?
A) 6-30 paces
B) 1-5
C) 75
D) Chuck Norris

3. What is the first line of the Marine Corps Hymn?
A) “From the Halls of Montezuma”
B) “Try to run, try to hide, break on through to the other side”
C) “Never gonna give you up, never gonna let you down”
D) “From the Halls of Mogadishu”

4. What does “Semper Fidelis” mean?
A) Always Vigilant
B) Always Alert
C) Always Faithful
D) Always Ready

5. When wearing rank insignia, how far from the edge of the collar should they be placed?
A) One Half Inch
B) One Inch
C) Zero Inches
D) One and One Half Inch

6. On November 10, 1775, what happened?
A) The Continental Congress authorized two brigades of Continental Marines to be formed
B) The Honorable Barack Hussein Obama was elected President
C) Pearl Harbor was bombed
D) Nothing

7. How far from the buckle should your belt extend?
A) 2-4 Inches
B) 1 Inch
C) 5-6 Inches
D) 7-8 Inches

8. When not being worn, how should your uniform be stored?
A) Thrown In a Pile
B) Neatly Folded
C) Thrown Over a Chair
D) Hung on a Hanger in a Closet

9. What Active-Duty rank has no insignia?
A) Private First Class
B) General
C) Sergeant Major
D) Private

10. What Active-Duty rank insignia has three stripes, three rockers, and crossed rifles in the center?
A) Master Sergeant
B) First Sergeant
C) Gunnery Sergeant
D) Warrant Officer First Class

12. What Active-Duty rank insignia has three stripes, four rockers, and a bursting bomb in the center?
A) Lance Corporal
B) First Sergeant
C) Gunnery Sergeant
D) Master Gunnery Sergeant

13. What Active-Duty rank is an E-7?
A) Master Sergeant
B) Staff Sergeant
C) Gunnery Sergeant
D) Second Lieutenant

14. What Active-Duty rank is an O-4?
A) Major
B) Lieutenant Colonel
C) First Lieutenant
D) Captain


16. What two Active-Duty Enlisted ranks do not exist in MCJROTC Cadet Ranks?
A) Master Sergeant and Master Gunnery Sergeant
B) Private First Class
C) Sergeant
D) Gunnery Sergeant

18. Who is the Commander In Chief?
A) Honorable Barack H. Obama
B) Honorable General Amos
C) Honorable Joseph R. Biden
D) Honorable Bill Richardson

20. How many fireteams make a squad?
A) Two
B) Three
C) Four
D) Five

22. Who is the Sergeant Major of the Marine Corps?
A) SgtMaj. Evans
B) SgtMaj. Kent
C) MSgt. Carter
D) SgtMaj. Daly

23. Who is the Commandant of the Marine Corps?
A) General Amos
B) Lieutenant General Lewis Burwell Puller
C) Major General Smedley Butler
D) General Conway


24. Who is the Secretary of Defense?
A) Honorable Robert Gates
B) Honorable Charles Wilson
C) Honorable Ronald Reagan
D) Honorable Donald Rumsfeld

25. What should a male’s haircut look like?
A) 0 on the sides, up to a 3 on the top, and faded
B) 3 on the sides, 0 on top, faded
C) 5 on the sides, 5 on top
D) 0 on sides, 7 on top, faded

26. Where is the birthplace of the Marine Corps?
A) Tun Tavern, Philadelphia
B) Ted’s Inn, Washington DC
C) Wall Street, New York
D) Rosie's Bar, Korea

27. Marines stormed the Barbary pirates’ stronghold of Derma, which is located on the Shores of:
A) Normandy
B) Iwo Jima
C) Okinawa
D) Tripoli

28. At the Marine Corps Ball on the Marine Corps Birthday, the _______ and the _______ Marines present get the first pieces of cake.
A) Oldest and youngest
B) Weakest and strongest
C) Tallest and shortest
D) Heaviest and lightest

29. What are the three parts of the Marine Corps emblem?
A) Eagle, Cannon, and Bayonet
B) Globe, Flag, and Rifle
C) Pistol, Anchor, and Helmet
D) Eagle, Globe, and Anchor

32. Who is the Director of the MCJROTC program?
A) Dr. McHenry
B) Dr. Pepper
C) Dr. Cleveland

33. What Active-Duty rank insignia consists of three stripes, four rockers, two stars and the Eagle Globe and Anchor in the center?
A) Sergeant Major
B) Master Gunnery Sergeant
C) Sergeant Major of the Marine Corps

34. What Active-Duty rank is an E-4?
A) Corporal
B) Sergeant
C) Lance Corporal
D) Staff Sergeant

35. What Active-Duty rank is an O-8?
A) Brigadier General
B) Major General
C) Lieutenant General
D) General

36. What Active-Duty rank is an O-7?
A) Brigadier General
B) General
C) Lieutenant General
D) Major General

37. What Active-Duty rank is an O-10?
A) Brigadier General
B) Lieutenant General
C) General
D) Major General

38. What Active-Duty rank is an O-9?
A) Lieutenant General
B) Brigadier General
C) General
D) Major General

39. What Active-Duty rank is an O-5?
A) Lieutenant Colonel
B) Major
C) Colonel
D) Captain

40. What Active-Duty rank is an O-6?
A) Lieutenant Colonel
B) Major
C) Colonel
D) Captain

41. What Active-Duty rank is an O-1?
A) Second Lieutenant
B) First Lieutenant
C) Captain
D) Major

42. What Active-Duty rank is an O-2?
A) Second Lieutenant
B) First Lieutenant
C) Captain
D) Major

43. What Active-Duty rank is an O-3?
A) Second Lieutenant
B) First Lieutenant
C) Captain
D) Major

50. What is the highest rank in the Active-Duty enlisted rank system?
A) Sergeant Major
B) Master Gunnery Sergeant
C) Sergeant Major of the Marine Corps
D) First Sergeant

I had to create this test awhile back, haha. It took forever. Sorry a lot of the questions are about rank structure, but. Neutral

Also, when answering, just answer like this:

1. E
Back to top Go down
View user profile http://cqbtacticalairsoft.webs.com/
Insane Mercc
Colonel
Colonel
avatar

Posts : 1693
Join date : 2008-12-16
Age : 23
Location : Western Minnesota

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Wed Mar 10, 2010 1:50 am

1. C
2. B
3. A
4. A
5. A
6. A
7. B
8. D
9. D
10. C
26. A
27. D
28. A
29. D
Back to top Go down
View user profile
DrummerBoyz95
General Grade 2
avatar

Posts : 3897
Join date : 2009-05-13
Age : 21
Location : Ventura County, CA

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Wed Mar 10, 2010 2:02 am

All my answers based on limited knowledge or guesses....no cheating
1. C
2. B
3. A
4. C
5. A
6. A
7. A
8. D
9. D
10. C
12. D
13. A
14. D
16. A
18. A
20. A
22. A
23. A
24. D
25. A
26. A
27. D
28. A
29. D
32. B
33. C
34. B
35. A
36. C
37. D
38. A
39. C
40. C
41. B
42. A
43. C
50. D


Last edited by DrummerBoyz95 on Wed Mar 10, 2010 8:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
br55ftw
Captain
Captain
avatar

Posts : 433
Join date : 2009-04-04
Age : 23
Location : Clinton, NY

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Wed Mar 10, 2010 8:50 am

I FINISHED! YAYZ!

1.C
2.A
3.A
4.C
5.B
6.A
7.D
8.B
9.D
10.A
12.C
13.B
14.D
16. A
18.A
20.A
22. A
23. D
24. A
25. A (No idea what the numbers mean...)
26. A
27. D
28. A
29. D
32. C (idk)
33. C
34. C (scratch I don't know it's LCpl or Cpl...)
35. A
36. C
37. C (pale oh crap, mixing up Army and MC ranks...)
38. D
39. A (forgot this rank earlier...crap)
40. C (forgot this too)
41. A and B I think...
42. C
43. D
50. A


study Need to do some researchin' study


Last edited by br55ftw on Thu Mar 11, 2010 9:13 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Insane Mercc
Colonel
Colonel
avatar

Posts : 1693
Join date : 2008-12-16
Age : 23
Location : Western Minnesota

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Wed Mar 10, 2010 10:50 pm

Howd we do!?
Back to top Go down
View user profile
sticks.13
Moderator


Posts : 1931
Join date : 2008-02-10
Age : 25
Location : C-BUS, Ohio

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 12:06 am

Jarhead999 76 65 wrote:
Hey guys, let's see how many of you can get this test right. I'll remove the questions having to do with Cadet Rank structure for you. I will post correct answers on Friday, March 12.

1. What is the official Marine Corps Birthday?
A) February 28,1995
B) December 7, 1945
C) November 10, 1775
D) June 6, 1944
C

2. At what distance do you salute an officer?
A) 6-30 paces
B) 1-5
C) 75
D) Chuck Norris
A

3. What is the first line of the Marine Corps Hymn?
A) “From the Halls of Montezuma”
B) “Try to run, try to hide, break on through to the other side”
C) “Never gonna give you up, never gonna let you down”
D) “From the Halls of Mogadishu”
A

4. What does “Semper Fidelis” mean?
A) Always Vigilant
B) Always Alert
C) Always Faithful
D) Always Ready
C

5. When wearing rank insignia, how far from the edge of the collar should they be placed?
A) One Half Inch
B) One Inch
C) Zero Inches
D) One and One Half Inch
A, unless its different in the AF

6. On November 10, 1775, what happened?
A) The Continental Congress authorized two brigades of Continental Marines to be formed
B) The Honorable Barack Hussein Obama was elected President
C) Pearl Harbor was bombed
D) Nothing
A

7. How far from the buckle should your belt extend?
A) 2-4 Inches
B) 1 Inch
C) 5-6 Inches
D) 7-8 Inches
Different in the AF, we do not allow and extension, this gives a cleaner appearance to the belt. It also makes a better gig line.

8. When not being worn, how should your uniform be stored?
A) Thrown In a Pile
B) Neatly Folded
C) Thrown Over a Chair
D) Hung on a Hanger in a Closet
B, or D depending on the uniform

9. What Active-Duty rank has no insignia?
A) Private First Class
B) General
C) Sergeant Major
D) Private
D, commonly referred to as butt private.

10. What Active-Duty rank insignia has three stripes, three rockers, and crossed rifles in the center?
A) Master Sergeant
B) First Sergeant
C) Gunnery Sergeant
D) Warrant Officer First Class
First sgt? I don't know your silly rank Very Happy

12. What Active-Duty rank insignia has three stripes, four rockers, and a bursting bomb in the center?
A) Lance Corporal
B) First Sergeant
C) Gunnery Sergeant
D) Master Gunnery Sergeant
C I think

13. What Active-Duty rank is an E-7?
A) Master Sergeant
B) Staff Sergeant
C) Gunnery Sergeant
D) Second Lieutenant
A methinks

14. What Active-Duty rank is an O-4?
A) Major
B) Lieutenant Colonel
C) First Lieutenant
D) Captain
A


16. What two Active-Duty Enlisted ranks do not exist in MCJROTC Cadet Ranks?
A) Master Sergeant and Master Gunnery Sergeant
B) Private First Class
C) Sergeant
D) Gunnery Sergeant
A

18. Who is the Commander In Chief?
A) Honorable Barack H. Obama
B) Honorable General Amos
C) Honorable Joseph R. Biden
D) Honorable Bill Richardson
A

20. How many fireteams make a squad?
A) Two
B) Three
C) Four
D) Five
4 in a full strength squad, plus command element.

22. Who is the Sergeant Major of the Marine Corps?
A) SgtMaj. Evans
B) SgtMaj. Kent
C) MSgt. Carter
D) SgtMaj. Daly
lol don't know...

23. Who is the Commandant of the Marine Corps?
A) General Amos
B) Lieutenant General Lewis Burwell Puller
C) Major General Smedley Butler
D) General Conway
A


24. Who is the Secretary of Defense?
A) Honorable Robert Gates
B) Honorable Charles Wilson
C) Honorable Ronald Reagan
D) Honorable Donald Rumsfeld
don't ask...

25. What should a male’s haircut look like?
A) 0 on the sides, up to a 3 on the top, and faded
B) 3 on the sides, 0 on top, faded
C) 5 on the sides, 5 on top
D) 0 on sides, 7 on top, faded
Define should.... If you want the jarhead cut, then A

26. Where is the birthplace of the Marine Corps?
A) Tun Tavern, Philadelphia
B) Ted’s Inn, Washington DC
C) Wall Street, New York
D) Rosie's Bar, Korea
A

27. Marines stormed the Barbary pirates’ stronghold of Derma, which is located on the Shores of:
A) Normandy
B) Iwo Jima
C) Okinawa
D) Tripoli
D

28. At the Marine Corps Ball on the Marine Corps Birthday, the _______ and the _______ Marines present get the first pieces of cake.
A) Oldest and youngest
B) Weakest and strongest
C) Tallest and shortest
D) Heaviest and lightest
A

29. What are the three parts of the Marine Corps emblem?
A) Eagle, Cannon, and Bayonet
B) Globe, Flag, and Rifle
C) Pistol, Anchor, and Helmet
D) Eagle, Globe, and Anchor
D

32. Who is the Director of the MCJROTC program?
A) Dr. McHenry
B) Dr. Pepper
C) Dr. Cleveland
don't know...

33. What Active-Duty rank insignia consists of three stripes, four rockers, two stars and the Eagle Globe and Anchor in the center?
A) Sergeant Major
B) Master Gunnery Sergeant
C) Sergeant Major of the Marine Corps
C

34. What Active-Duty rank is an E-4?
A) Corporal
B) Sergeant
C) Lance Corporal
D) Staff Sergeant
A

35. What Active-Duty rank is an O-8?
A) Brigadier General
B) Major General
C) Lieutenant General
D) General
B

36. What Active-Duty rank is an O-7?
A) Brigadier General
B) General
C) Lieutenant General
D) Major General
C

37. What Active-Duty rank is an O-10?
A) Brigadier General
B) Lieutenant General
C) General
D) Major General
C

38. What Active-Duty rank is an O-9?
A) Lieutenant General
B) Brigadier General
C) General
D) Major General
B

39. What Active-Duty rank is an O-5?
A) Lieutenant Colonel
B) Major
C) Colonel
D) Captain
A

40. What Active-Duty rank is an O-6?
A) Lieutenant Colonel
B) Major
C) Colonel
D) Captain
C

41. What Active-Duty rank is an O-1?
A) Second Lieutenant
B) First Lieutenant
C) Captain
D) Major
A

42. What Active-Duty rank is an O-2?
A) Second Lieutenant
B) First Lieutenant
C) Captain
D) Major
B

43. What Active-Duty rank is an O-3?
A) Second Lieutenant
B) First Lieutenant
C) Captain
D) Major
C

50. What is the highest rank in the Active-Duty enlisted rank system?
A) Sergeant Major
B) Master Gunnery Sergeant
C) Sergeant Major of the Marine Corps
D) First Sergeant
highest common would be B, highest period would be C

I had to create this test awhile back, haha. It took forever. Sorry a lot of the questions are about rank structure, but. Neutral

Also, when answering, just answer like this:

1. E

Answered in red, I did really bad. But this is because I'm not in MCJROTC, that and I never really studied O ranks and pay grades.

sticks

_________________


Back to top Go down
View user profile
Jarhead999 76 65
General Grade 2
avatar

Posts : 4940
Join date : 2009-04-29
Age : 85
Location : Rio Rancho/NW Albuquerque, New Mexico, Socialist States of Obama

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 2:45 am

@Insane
Friday, my friend

@Everyone
You guys are surprising me.
"Is it in a good way or bad way, though?" That's what you're thinking. I'm not telling, yet. Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://cqbtacticalairsoft.webs.com/
Jarhead999 76 65
General Grade 2
avatar

Posts : 4940
Join date : 2009-04-29
Age : 85
Location : Rio Rancho/NW Albuquerque, New Mexico, Socialist States of Obama

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 2:09 pm

Excuse the double post, but I have decided to add a few bonus questions.

Bonus 1:
What is the Marine Corps mascot? BE SPECIFIC! (I.E., if it is a bird, I want to know the exact type of bird)

Bonus 2:
Who was the first Marine Corps Aviator?

Bonus 3:
Who is the CO of USPACOM? (United States Pacific Command)

Bonus 4:
Who is the most decorated Marine in Marine Corps History and what battle(s) is he remembered for?
Back to top Go down
View user profile http://cqbtacticalairsoft.webs.com/
br55ftw
Captain
Captain
avatar

Posts : 433
Join date : 2009-04-04
Age : 23
Location : Clinton, NY

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 5:29 pm

Jarhead999 76 65 wrote:
Excuse the double post, but I have decided to add a few bonus questions.

Bonus 1:
What is the Marine Corps mascot? BE SPECIFIC! (I.E., if it is a bird, I want to know the exact type of bird)

Bonus 2:
Who was the first Marine Corps Aviator?

Bonus 3:
Who is the CO of USPACOM? (United States Pacific Command)

Bonus 4:
Who is the most decorated Marine in Marine Corps History and what battle(s) is he remembered for?

Crap, I knew #4!!! Wasn't it some Pacific Theater battle in WWII???
Back to top Go down
View user profile
Zane
Major
Major


Posts : 920
Join date : 2008-09-05
Age : 107
Location : In a place

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 5:42 pm

Can i phone a friend? Beocuse My friend Mr. Wickus Peduis knows everything.

Oh and Br55...X-Cam is digital multi cam..ACU is ACU
Back to top Go down
View user profile
Creed769
Colonel
Colonel
avatar

Posts : 1009
Join date : 2008-12-30
Age : 23
Location : Southern California

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 6:29 pm

I have no clue, because I dislike the marine corps!
Back to top Go down
View user profile http://thetruthaboutairsoft.blogspot.com/
DrummerBoyz95
General Grade 2
avatar

Posts : 3897
Join date : 2009-05-13
Age : 21
Location : Ventura County, CA

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 8:26 pm

Bonus 1:
American Bald Eagle?

Bonus 2:
Matt Damon

Bonus 3:
Matt Damon II

Bonus 4:
Chesty Puller and... some WWII battles and I think Korea? Can't be specific.
Back to top Go down
View user profile
br55ftw
Captain
Captain
avatar

Posts : 433
Join date : 2009-04-04
Age : 23
Location : Clinton, NY

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 8:45 pm

Zane wrote:
Can i phone a friend? Beocuse My friend Mr. Wickus Peduis knows everything.

Oh and Br55...X-Cam is digital multi cam..ACU is ACU

I was thinking about phoning him too. study Too bad he doesn't know everything, which some people learned the hard way (Bennett *cough*).

I was under the impression that ACU was the style, and the camouflage pattern had its own name. Like BDU, since that's the older-style uniform, without any of the Velcro everywhere. It's also labeled on the site I'm getting it from as "X-Camouflage ACU." I am not the one to know, though (rhyme ftw!).
Back to top Go down
View user profile
Zane
Major
Major


Posts : 920
Join date : 2008-09-05
Age : 107
Location : In a place

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 8:56 pm

This is X-Cam


This is ACU


ACU=Army Combat Uniform, the style is digital.

X-Cam= Digital Multi Cam...they are not the same...and any site that claims so..well I would stay far away from becouse it means thier BSing you.
Back to top Go down
View user profile
br55ftw
Captain
Captain
avatar

Posts : 433
Join date : 2009-04-04
Age : 23
Location : Clinton, NY

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 9:03 pm

Zane wrote:

ACU=Army Combat Uniform, the style is digital.

X-Cam= Digital Multi Cam...they are not the same...and any site that claims so..well I would stay far away from becouse it means thier BSing you.

When I meant "style," I meant like pockets/velcro/material not pattern. I understand what you're saying as well, but I just thought that ACU was the style, like a BDU. To put it simply, I thought ACU was to BDU as jeans are to cargos.

Sorry for the hijack, Jarhead, going to finish the quiz now...
Back to top Go down
View user profile
Jarhead999 76 65
General Grade 2
avatar

Posts : 4940
Join date : 2009-04-29
Age : 85
Location : Rio Rancho/NW Albuquerque, New Mexico, Socialist States of Obama

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Thu Mar 11, 2010 11:24 pm

Creed769 wrote:
I have no clue, because I dislike the marine corps!

And why is that?

@Zane
No! (cuts phone lines)

@br55ftw
Wawaweewa!!

Back to top Go down
View user profile http://cqbtacticalairsoft.webs.com/
ROTCkid
Corporal
Corporal
avatar

Posts : 166
Join date : 2009-12-10
Age : 25
Location : Chesapeake County, VA

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 12:37 am

br55ftw wrote:
Zane wrote:

ACU=Army Combat Uniform, the style is digital.

X-Cam= Digital Multi Cam...they are not the same...and any site that claims so..well I would stay far away from becouse it means thier BSing you.

When I meant "style," I meant like pockets/velcro/material not pattern. I understand what you're saying as well, but I just thought that ACU was the style, like a BDU. To put it simply, I thought ACU was to BDU as jeans are to cargos.

Sorry for the hijack, Jarhead, going to finish the quiz now...

Sorry for the hijack as well, but ACU is the style, the digi pattern that the US Army is called UCP (Universal Camo Pattern)
Back to top Go down
View user profile
Creed769
Colonel
Colonel
avatar

Posts : 1009
Join date : 2008-12-30
Age : 23
Location : Southern California

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 4:05 am

I don't know, every movie, every game, every kid, every airsofter, every person wants to be one!!!!!!!!!!!!
There good, but in my opinion are beat by the army by 10x over.
My reasoning is that Marines are supposed to be Marines, they storm a beach, hold the land, then wait for the army to take over. Without the army, the marines would really be nothing...
Untill now!
Back to top Go down
View user profile http://thetruthaboutairsoft.blogspot.com/
Zane
Major
Major


Posts : 920
Join date : 2008-09-05
Age : 107
Location : In a place

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 8:57 am

Creed769 wrote:
I don't know, every movie, every game, every kid, every airsofter, every person wants to be one!!!!!!!!!!!!
There good, but in my opinion are beat by the army by 10x over.
My reasoning is that Marines are supposed to be Marines, they storm a beach, hold the land, then wait for the army to take over. Without the army, the marines would really be nothing...
Untill now!

Eh that is true, they don't have he logistics to go inland and hold somthing...they are afer all Navy, and therfore depend on the ships. Even now in Iraq and Afganistan they depend on Army logistics.

The funniest thing is..yeah evryone wants to be a Marine, yet its one of the smallest branches..go figure eh?
Back to top Go down
View user profile
Jarhead999 76 65
General Grade 2
avatar

Posts : 4940
Join date : 2009-04-29
Age : 85
Location : Rio Rancho/NW Albuquerque, New Mexico, Socialist States of Obama

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 1:16 pm

Remember though, the Marines are not an occupation force, they are an aggressive (sp?) seaborne force meant to take out coastal targets. What they're doing in the middle east right now is not the job of the Marine, but of the Army grunt. I'm not going to lie, the Army does have 10x the manpower, but have you ever noticed the Marine Corps guards US Embassies, the Marine Corps is the first main force into the hot zone, the Marine Corps owns and flies the president's helicopters, and the Marine Corps band plays for the president? I'm not saying the Army doesn't do anything, I'm just pointing that out. I don't want to start a "my branch is better" war in this thread. When it all comes down to it, one team, one fight. Now get back to topic. I'll post answers this evening at around 1730 mountain time.
Back to top Go down
View user profile http://cqbtacticalairsoft.webs.com/
sticks.13
Moderator


Posts : 1931
Join date : 2008-02-10
Age : 25
Location : C-BUS, Ohio

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 8:50 pm

Jarhead999 76 65 wrote:
Remember though, the Marines are not an occupation force, they are an aggressive (sp?) seaborne force meant to take out coastal targets. What they're doing in the middle east right now is not the job of the Marine, but of the Army grunt. I'm not going to lie, the Army does have 10x the manpower, but have you ever noticed the Marine Corps guards US Embassies, the Marine Corps is the first main force into the hot zone, the Marine Corps owns and flies the president's helicopters, and the Marine Corps band plays for the president? I'm not saying the Army doesn't do anything, I'm just pointing that out. I don't want to start a "my branch is better" war in this thread. When it all comes down to it, one team, one fight. Now get back to topic. I'll post answers this evening at around 1730 mountain time.

Embassies yes, main force to hit a country. Not at all. The USMC like to push this allot but now a days its a combined Army, Navy, AF, MC effort. If you look as far back as the 80's the USMC has been a little lacking on their slogan of "first to fight". Even as recently as the Hati earthquakes, the 82nd airborne was the first combat team to get on the island. Not saying that the MC doesn't pull their weight, cause they do, but their slogan of "first to fight" is really misleading. This is especially true if you count SOF....

Lets see you answers at 19:30 my time!

sticks

_________________


Back to top Go down
View user profile
Jarhead999 76 65
General Grade 2
avatar

Posts : 4940
Join date : 2009-04-29
Age : 85
Location : Rio Rancho/NW Albuquerque, New Mexico, Socialist States of Obama

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 9:24 pm

Correct Answers to MCJROTC Test
1. Charlie
2. Alpha
3. Alpha
4. Charlie
5. Alpha
6. Alpha
7. Alpha
8. Both Alpha and Delta are Acceptable
9. Delta
10. Alpha
11. N
12. Delta
13. Charlie
14. Alpha
15. N
16. Alpha
17. N
18. Alpha
19. N
20. Alpha
21. N
22. Bravo
23. Delta
24. Alpha
25. Alpha
26. Alpha
27. Delta
28. Alpha
29. Delta
30. N
31. N
32. Alpha
33. Charlie
34. Alpha
35. Bravo
36. Alpha
37. Charlie
38. Alpha
39. Alpha
40. Bravo
41. Alpha
42. Bravo
43. Charlie
44. Charlie

the N means nothing. I couldn't skip those numbers in word because I'm a lazy mofo, so deal with it, haha
Back to top Go down
View user profile http://cqbtacticalairsoft.webs.com/
DrummerBoyz95
General Grade 2
avatar

Posts : 3897
Join date : 2009-05-13
Age : 21
Location : Ventura County, CA

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 9:32 pm

Well I didn't do horribly for not knowing much... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Jarhead999 76 65
General Grade 2
avatar

Posts : 4940
Join date : 2009-04-29
Age : 85
Location : Rio Rancho/NW Albuquerque, New Mexico, Socialist States of Obama

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 9:34 pm

Good job to everyone, unless you failed. If you did, I give you, Sieg Fail

Back to top Go down
View user profile http://cqbtacticalairsoft.webs.com/
JARHEAD
Colonel
Colonel
avatar

Posts : 1400
Join date : 2009-03-09
Age : 22
Location : whereever you want sanders

PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   Fri Mar 12, 2010 11:55 pm

Jarhead999 76 65 wrote:
Creed769 wrote:
I have no clue, because I dislike the marine corps!

And why is that?

@Zane
No! (cuts phone lines)

@br55ftw
Wawaweewa!!



im with creed on dislike and its actually, awowowwawawewo
Back to top Go down
View user profile http://www.yupyupyup.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)   

Back to top Go down
 
MCJROTC Test (Just to See if Y'all Can Get it)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Fuel Pressure Regulator Test
» Old style fuel level sender test?
» Canoe & Kayak Drysuit Comparison Test
» Kid born to be a sports star? Take genetic test.
» Where to test a new GPX5000

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Off Topic :: The Lounge-
Jump to: